پاورپوینت شكلات

  • پاورپوینت شكلات

    توضیحات کوتاه:
    شكلات در واقع نوعی سیتم كلوئیدی است كه در آن فاز مایع را كره كاكائو و فاز پراكنده را ذرات پودر كاكائو و شكر تشكیل می دهندشكلات ها در دمای اتاق به حالت جامد می باشند ولی به محض قرار گرفتن در دهان ذوب می گردند دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در


    توضیحات کامل:

    ورز دادن شكلات در دستگاه كنچ: (counching)

    Counching عبارتست از آخرین مرحله مخلوط كردن تركیبات شكلات كه تاثیر زیادی بر روی طعم و بوی شكلات دارد. ظروف مخصوص این كار در گذشته بیشتر استوانه ای و از جنس گرانیت بوده كه در داخل آن غلتك های سنگی , باز هم از جنس گرانیت قرار داشت. غلتك ها با حركت به طرف جلو و عقب, زمانی حدود 72-12 ساعت این عمل را انجام می دادند. فرآیند counching در واقع دو مرحله یا فرآیند مجزاست كه در یك ماشین انجام می شوند.اولین مرحله توسعه طعم است. مراحل تخمیر و بو دادن, سبب تولید اجزای تشكیل دهنده طعم در شكلات می شوند اما در عین حال در نتیجه این اعمال, اسیدهای نامطلوبی نیز تولید می گردد كه باید حذف شوند.

    به علاوه بعضی شكلات ها نیاز به توسعه بیشتر و یا تشدید طعم دارند. به عنوان مثال برای برخی از محصولات افزودن یك طعم پختگی یا  cooked flavour موجب افزایش مطلوبیت می گردد. فرآیند دوم, تبدیل شكلات از شكلات پودری یا یك خمیر سفت و خشك به یك مایع روان است كه بتواند برای محصول نهایی مورد استفاده قرار گیرد كه این امر شامل پوشاندن سطح اجزای جامد بوسیله چربی است تا بتوانند این اجزا در كنار یكدیگر بلغزند.


    تضمین

 براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد

 

 


دانلود رایگان مقاله8 شكلات ,شوند ,فرآیند ,counching ,پاورپوینت ,مرحله ,پاورپوینت شكلات منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مستر بلاگ هر چی که بخوای رادیو هیپ هاپ | صدای نسل جدید موسیقی دانلود پروژه و پایان نامه دانشجویی ترفند و آموزش رضا سرلک غزل غزلهای سلمان فاز موزیک